Welkom

U bent op zoek naar een vertaalbureau om uw juridische teksten, uw brief, rapport, brochure, website, handleiding, persbericht of welke tekst dan ook naar het Duits c.q. naar het Nederlands te laten vertalen?

Dat bureau moet natuurlijk beantwoorden aan al uw eisen: hoge kwaliteit, perfecte service, gunstige tarieven, flexibele condities, klantgericht meedenken en snelle levering.

Een marketingtekst vertalen vraagt om heel andere kwalificaties dan het vertalen van een juridische tekst. Bij een juridische tekst is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat er geen ruimte is voor eigen interpretatie, terwijl een marketingtekst vraagt om een wat vrijere vertaling, zodat deze aansluit bij de doelgroep en de lokale cultuur.

BSTS Translation Service v.o.f. zet deze wensen om in een compleet product en biedt u kwaliteitsvertalingen en een optimale dienstverlening! Elke vertaler heeft zijn eigen stijl. Niets is ongemakkelijker voor de klant / lezer dan constant te moeten wennen aan een andere stijl of woordgebruik. Daarom gebruiken we altijd dezelfde vertaler voor uw vertalingen. Bovendien moet de vertaling passen in de huisstijl van onze klant. Daarom probeert BSTS Translation Service deze stijl en de omstandigheden zo veel mogelijk gelijk te houden, zodat dat de vertaling perfect past bij de bestaande versies van de klant en niet uit de pas te vallen. Natuurlijk heeft u als vaste klant een vaste contactpersoon bij BSTS Translation Service. Een professional die weet wat u van een vertaling verwacht en wat BSTS Translation Service voor u kan betekenen. De levering van vertalingen van BSTS Translation Service gaat in overleg en hierin zal uw wens zoveel mogelijk worden gerespecteerd.